logo gr

logo gr

05


Speeltuin huren

Het is mogelijk om het gebouw van de speeltuin te huren voor bv. een kinderfeestje, vergadering of andere activiteit. Dit is mogelijk van maandag t/m zaterdag. Bij huur tijdens openingstijden van de speeltuin blijft deze geopend voor publiek. Bij huur buiten de openingstijden kan er door het gezelschap ook gebruik worden gemaakt van de speeltuin.

 

Parkeren / Laden / lossen

De ingang van de speeltuin (Tesselschadestraat) bevindt zich op een woonerf. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan om hier te parkeren. In verband met overlast van de omwonenden verzoeken wij u vriendelijk om alleen in de daarvoor bestemde parkeervakken te parkeren, en dit ook aan uw gasten door te geven.


Met ingang van 02-07-2018 is het helaas niet meer mogelijk om bij het gebouwtje te laden en te lossen, auto's dienen buiten de speeltuin te blijven.


Huurprijzen

t/m 10 personen €12,50 per uur
boven de 10 personen en bedrijven €19,50 per uur
scholen €15,00 per uur

In de periode van 1 november t/m 31 maart geldt een toeslag van €2,50/uur.


Huurovereenkomst

Onderaan de pagina kunt u de huurovereenkomst downloaden. Deze bevat tevens de huurvoorwaarden. Bij ondertekening van de huurovereenkomst gaat u akkoord met de huurvoorwaarden.


Contact

Voor verhuur kunt u contact opnemen met Joke Stroomberg, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Kalender

Hieronder vindt u de kalender met daarin de data waarin de speeltuin reeds verhuurd is.