Over De Wip-Wap

Speeltuin De Wip-Wap is al sinds 1964 te vinden aan de Tesselschadestraat te Papendrecht. Al die jaren biedt de speeltuin veel speelplezier aan kinderen van 1 t/m 12 jaar.

Foto's: Archief Stichting Dorpsbehoud

In de loop der jaren is de speeltuin al diverse malen op de schop gegaan. Toestellen kwamen en gingen en ook de ondergrond werd steeds aangepast. Voor een deel werd dit veroorzaakt door steeds veranderende veiligheidseisen.

De laatste "upgrade" is begin 2011 voltooid, vrijwel alle toestellen zijn hierbij vervangen door het nieuwste op het gebied van speelplezier en veiligheid.

De nieuwe speeltoestellen bieden speelplezier voor alle kinderen van 1 t/m 12 jaar en voldoen aan alle geldende veiligheidseisen, evenals de ondergronden.

Er kan geschommeld, gewipt, geklommen en in de zandbak gespeeld worden. Ook zijn er knikkerpotjes, een hinkelbaan en een tafeltennistafel. Kortom kinderen hoeven zich niet te vervelen als ze bij ons binnen zijn.

Voor de lekkere trek is er snoep, drinken en ijs te koop en wil je een leuk verjaardagsfeestje vieren dan kan het gebouw en de speeltuin hiervoor gehuurd worden.

Over openingstijden en prijzen kun je verder op deze site de nodige informatie vinden.

Dit is misschien ook interessant om te lezen

Prijzen

PRIJZEN

Prijzen

OPENINGSTIJDEN

Speeltuin huren

SPEELTUIN HUREN

Slide
Copyright © 2024 Speeltuinvereniging De Wip-Wap. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: MaxiGraphx, Papendrecht