logo gr

logo gr

05


Foto's

Foto's

Renovatie clubgebouw en schuur

In 2019 hebben wij dankzij vele donateurs en vrijwilligers het clubgebouw binnen en buiten kunnen renoveren. De buitenzijde is van nieuwe bekleding voorzien, er is een raam bijgeplaatst, alles is opnieuw geschilderd en we hebben zelfs nieuw linoleum en ledverlichting!

Seizoensopening 2015

Het nieuwe seizoen is weer ingeluid met een ontzettend geslaagde openingsdag, inclusief de inhuldiging van het watertoestel

Sinterklaasavond 2014

Een zaal vol blije en zingende kinderen!

Het nieuwe watertoestel!

Seizoensopening 2014

Een geweldige dag!

Halloween-disco

Griezelig goede muziek!

Muurschildering

Een vrolijke noot in de zaal!

Opening 2013

Zonnig weer en zonnige gezichten!


Belangrijke mededeling

Indien u een close-up foto tegenkomt van u of uw kind en deze liever niet geplaatst ziet, laat dit dan even weten via een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zorgen wij ervoor dat deze foto weggehaald wordt. Wij zullen er dan tevens voor zorgen dat eventuele close-ups van u of uw kind bij volgende evenementen niet gepubliceerd worden.
Andersom geldt ook, indien u een hele leuke foto aantreft op de site waarvan u een afdruk of een digitale uitvoering in volledige grootte zou willen hebben, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.